Om oss

En kompetenspartner med fokus på hållbara affärer

Vi på Competensum tror på företag som eftersträvar en hållbar affär.
För oss på Competensum är kompetens och gott ledarskap de verktyg som krävs för att skapa en hållbar verksamhet. Innebär i praktiken att ledning och chefer på ett systematiskt och strategiskt sätt jobbar aktivt för att höja motivations- och engagemangsnivån bland företagets chefer och medarbetare. Syftet är att skapa en välmående organisation som på ett hållbart och resurseffektivt sätt ökar företagets resultat och konkurrenskraft.

Vårt mål är att öka affärsmässigheten och stärka konkurrenskraften hos individen och organisationen. Kompetens gör skillnad.

P1090558

Med bred förankring i Helsingborgsregionen
Competensum startades 2008 på initiativ från näringslivet i Helsingborgsregionen. Initiativtagare var Sparbanken Öresund, Gullbergs, Marco och Ängelholms Näringsliv. Syftet var och är att "Stärka konkurrenskraften i Helsingborgsregionen genom att erbjuda kompetensutveckling på hemmaplan." Idag har vi kunder och studenter i hela Skåne. Kontor finns i Helsingborg.

Ann-Sofi Aru

VD har ordet

- Vill man bli framgångsrik i en snabbt föränderlig värld gäller det att ständigt utveckla verksamheten genom lärande som skapar nya beteenden.

Långsiktig konkurrenskraft och tillväxt skapas inte av att göra det du redan gör lite bättre, menar Ann-Sofi Aru, VD på Competensum. Istället måste du skapa förutsättningar för beteendeförändring.

Competensumpriset

Våra löften

Vi på Competensum jobbar efter tre löften som genomsyrar vår organisation både internt och externt. Det är att vi är hållbara, engagerade och nytänkande.
 
Att vi är hållbara betyder för oss att vi är långsiktiga och inte gör några "quick fixes". Om vi inte tror på en insats går vi inte vidare med den. Vi lägger mycket fokus på förarbete för att förstå vad en organisation behöver och vad som är bästa lösningen. Vi har hög kompetens, är seriösa och pålitliga. Vårt fokus är att skapa långsiktig och hållbar utveckling för en hållbar affär.
 
Att vara engagerade betyder för oss att våra kunder och studenter alltid ska känna att vi har dem i fokus. Oavsett om vi ses i ett möte hos oss eller på en annan plats – vi finns till för dem. Vi brinner för det vi gör och är öppna och tillgängliga. Vi är seriösa och kunniga. Vi vågar vara modiga, personliga och ödmjuka. Vi är ett bollplank och ett stöd.
 
Att vara nytänkande betyder för oss att vi jobbar med den senaste forskningen och håller oss uppdaterade. Detta i allt från makro- till mikroperspektivet. Vi vågar utmana kunden, studenten och vi utmanar varandra internt i organisationen. Vi vågar ifrågasätta. Vi är nyfikna och gillar att lära och lyssna.

Våra medarbetare

Ann-Sofi Aru
VD

070-674 85 32
ann-sofi.aru@competensum.se

Eva Höjman
Utbildningsledare Business Manager

070-990 08 29
eva.hojman@competensum.se

Eva Marminge
Organisationskonsult och koordinator

070-371 42 80
eva.marminge@competensum.se

Agneta Petermann
Auktoriserad lönekonsult

073-835 61 00
agneta.petermann@competensum.se

Malin Bondesson
Utbildningsledare Lönekonsult

073-323 42 48
malin.bondesson@competensum.se

Annelie Åkesson
Auktoriserad lönekonsult

073-846 21 00
annelie.akesson@competensum.se

Lotta Stolt
Lön- och applikationskonsult

076-669 61 91
lotta.stolt@competensum.se

Hanna Lindkvist
HR Specialist

079-313 01 49

hanna.lindkvist@competensum.se

Carina Gustafsson
Affärsområdeschef Ledarskap
 
070-644 22 91
carina.gustafsson@competensum.se

Christine Winberg
Utbildningsledare Redovisningskonsult
 
070-644 49 09
christine.winberg@competensum.se

Annika Karlsson
Auktoriserad lönekonsult

073-847 51 00
annika.karlsson@competensum.se

Andreas Månefrost
Utbildningsledare Redovisningskonsult

070-226 76 28
andreas.manefrost@competensum.se​​​​​​​