Competensdagen 2018

2018 är ett jubileumsår. Competensum fyller tio år, Competensdagen sju år och Competensumpriset sex år. Vi vill tacka alla deltagare som var med och firade detta med oss på Radisson Blu Helsingborg, där 2018 års upplaga av Competensdagen anordnades den 16 mars.

Intresset att delta på Competensdagen var i år större än någonsin. Vi skulle våga påstå att detta tyder på att allt fler fokuserar allt mer på kompetensfrågor och att områden såsom kompetens, ledarskap, kultur och HR har kommit allt högre upp på allt fler organisationers agendor.

Vi vill tacka alla föreläsare som deltog under dagen och bjöd oss på både tankeväckande och inspirerande föreläsningar. Ett riktigt stort tack till Tina Ekström och Lisa Karthäuser från Nyckel-talsinstitutet, Thomas Nyberg från Insight Lab, Erik Syrén från Lundalogik, Karolina Wallin Brorsson från ProToSell, Fabian Hagman från Mashie, och sist men inte minst Fredrik Liedholm och Paula Terne från Lindab, som år 2017 välförtjänt kammade hem Competensumpriset.

Competensumpriset hade i år fler nomineringar än någonsin, och det var inte en lätt uppgift att utse en vinnare bland de mycket värdiga finalisterna. Efter många om och men valde vi dock att Competensumpriset 2018 skulle gå till Hypergene. Med ledstjärnor som samarbete, smartness och utveckling har Hypergene skapat en kultur som präglas av hjälpsamhet. Vi ser ett autentiskt företag som skapar de bästa förutsättningar till fortsatt framgång i ett nytt affärslandskap, där spelplanen ritas om i realtid och kampen om kompetens hårdnar. Stort grattis till Hypergene!

Till slut vill vi tacka alla deltagare för den fantastiskt fina feedback vi fick ta emot efter eventet! Vi är glada, stolta och tacksamma och ser redan fram emot Competensdagen 2019.

Competensdagen arrangeras en gång om året, men att kompetens gör skillnad - det gäller varje dag. Du är varmt välkommen att höra av dig om du vill veta mer om Competensum - vi vill mer än gärna fortsätta att utvecklas tillsammans!
 

loading...